Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hestia76 2009.05.16. 17:04

Állunk elébe!

Hosszabb szünet után újra élményszerzés után. De még milyen után!

A Zuram legújabb ötlete: állva. Egyik kedves fantáziája, hogy én otthon főzőcskézek egy kis miniszoknyácskában, ő mögém lopakodik, gyengéden megcsókolja a nyakamat. Ez után lesöpri a felesleges holmikat a konyhapultról, én előredőlök, végigsimítja a testemet, majd felhúzza a szoknyát és belémhatol. Közben beletúr a hajamba, esetleg kicsit meg is húzza... Végig elérhető közelségben van előtte az egész testem, mintegy feltárulkozva.

Na ezt próbáltuk ki, csak konyha nélkül, egy könyvespolccal. Nos nem rossz, nem rossz, de néhány részlet még finomításra vár: pl. a szögek nem tökéletesek, lábujjhegyre kell állnom, ha nem akarom "elveszíteni"; ezen kívül az ember dereka könnyen elfárad a hajlott helyzetben, és a vér is a fejembe száll... Tehát nem éppen ez az ideális póz egy másfél-kétórás romantikus szeretkezéshez, viszont - kis gyakorlással - a gyors menetek királya lehet. Izgi, gyors, nem kell hozzá feltétlenül levetkőzni - egyszóval pompás.

A másik kedvenc élményem még mindig a térdelő helyzet - övvel kiegészítve - amiben ismét lehetett részem (kis rábeszélés után ;)). Imádom, amikor ez a kis buja kiegésztítő elszemélytelenít; ilyenkor szinte egy örömszerző tárggyá változom - azonban végig kezemben az irányítás. Igen, ebben a helyzetben mindig az adó fél a főnök. Tévhit, hogy ilyenkor ki vagyok szolgáltatva; ha megbízunk a partnerben, nem érhet semmi megalázó vagy kellemetlen - ellenkezőleg: a végtelen hatalom van nálunk ;)!

Szóval, ez már a sokadik menetnél volt, valamikor hajnalban, amikor a Zuram már kissé fáradtnak tűnt. Kicsit idegesített, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy én azt megszoktam (hát igen, a tapasztalt nő egója :P), ezért megkérdeztem, hogy rossz vagyok-e vagy ő fáradt. Erre mondta, hogy igen, lefáradt; próbáljam meg nagyobb arányban kézzel. Ekkor valami kisördög súgott a fülembe, hogy ne engedelmeskedjek, és elengedtem teljesen. Csak szájjal, átengedve a kontroll teljes illúzióját (nem magát a kontrollt!!) - még körülbelül két percembe telt, hogy vége legyen az ügynek... Ki is van kiszolgáltatva...? :D

Utolsó kedvenc reggeli élményem a DP. Persze mivel "csak" egy pasi áll rendelkezésemre, az egyik oldal mindenképpen kézből kell hogy álljon. Ez azonban semmit nem von le a felállás értékéből. Lehet háttal lovagolva, ölben ülve, vagy csak úgy, magában: mindenhogyan plusz élményt jelent. Egész más pontok ingerlődnek így, és minden érzés sokkal intenzívebb. Persze fontos az odafigyelés, de hát minél nem?

Szóval, újra és újra bebizonyososik: nem rossz pár dolgot átvenni a pornókból; nem véletlenül találják ki azokat a kis ügyeket! ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr281125169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-vargacsabi- 2009.05.20. 11:47:07

utolsó kedvenc reggeli élményedhez...a
jó cserkész segítő kezed nyújt,ha szükség van.én meg ugye jó cserkész vagyok.
szólsz,nyújtom..nem csak a kezemet:D
süti beállítások módosítása