Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyetlenem nehezen ébred. Hosszú percekig kell simizni, fogdosni, csókolgatni ahhoz, hogy kissé észhez térjen reggeli kábultságából. Általában. De most nem így volt! Amikor kinyitottam a szemem, ő kacéran rámmosolygott majd lassan átfordult a másik oldalára. Én pedig követtem a példát és szépen hozzásimultam. A vége persze az a bizonyos "pornós" kanál póz lett. Amiben a legjobb az, hogy végig csókolgathatom és harapdálhatom a testét, szexin rácsaphatok a fenekére, amit nagyon szeret! Ügyeskedéseimet általában halk és kéjes sóhajokkal jutalmazza. Most azonban - az előző éjszakai eseményekből tanulva - egy lépcsővel feljebb jutottunk!

Ő fölém térdelt, kissé megemelve a csípőjét, s én alulról kezdtem döngetni. Folyamatos sóhajokat és halk sikongatást sikerült előcsalnom belőle. Finom kéjnedve pedig egészen beterített! Rabulejtő érzés volt! Sőt, egy hirtelen ötlettől vezérelve apró kis pofonkákat adtam a melleinek, ami mint később kiderült elnyerte a tetszését, szoval további létjogosultságot kapott. Amivel pedig én, mint minden valamire való férfiú élni és visszaélni fogok. ;)

Mindezeken túl persze rengeteg pózt kipróbáltunk. Ismét volt a híres deck chair és nyuszi póz (kutya) is! :) A deck chair az egyik kedvence Mnek!

No meg persze kicsit művészkedtem is. Volt cicirespriccelés, közben kamerázás. Sőt, nyuszipózban is készült videofelvétel, amit a legváratlanabb és a legnyíltabb helyeken szoktam a telefonom Egyetlenem orra alá dugni, mire ő pánikba esve próbálja eltakarni és fülig elpirul. Szóval az élet szép, gonosznak lenni pedig nagyon jó érzés! ;)

Aki egyetért velem mondjon egy áment! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr31179887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása