Hestia76 2009.04.02. 23:02

Mell-esleg

Ezek itt az én melleim:

Nincs nagy mellem, sőt, inkább kicsinek mondanám (mell alatt 68 cm, csúcson 85 cm, tehát 70C a méretem). A formájával viszont elégedett vagyok: viszinylag kicsi, de szabályos kerek, nem lóg, arányosak a mellbimbóim is.

A Zuramnak pedig nagyon is bejön; amint lehetősége van rá, belepréseli a kezét a melltartómba :D. (Mondjuk a melltartócsat kinyitása nem az ő pályája...) Egyszóval imádja kényeztetni a "kis barátait", ahogy ő mondja. Mondjuk nekem nem okoz olyan hűdenagy élményt, bár szó mi szó, kellemes, ahogy simogat, és azt is szeretem, ahogy a nyelvével játszik rajta (meg máshol is, de ez már egy másik történet ;)).

Néha elgondolkozom, hogy jó lenne, ha picit nagyobbak lennének, de szilikont soha nem tetetnék bele. Sokszor látom "zseniális" pornókban, hogy a maca állatira élvezi, ahogy két, focilabda méretű műanyag melle közé fogja a partner szerszámát... Hát OK, az én melleim erre a szerepkörre nem igazán alkalmasak, de nem is értem, mi lehet ebben izgató. Ha valakinek esetleg van erről pozitív élménye, ne fogja vissza magát és kommenteljen!

Meg a szilikonmellekkel csak a gond van. 5-10 évente újra műteni kell; kilométerekről kiszúrható, ha az van; a heg mindig ott marad; szoptatáskor is okozhat problémákat, meg hát akkor majd úgyis nő magától kicsit.

Na mindegy. Találtam mondjuk egy oldalt a természetes mellnövelésről, ami az illóolajos masszázst, szójalecitin- és lenmagolaj-kapszulát ajánlja. Lehet, hogy kipróbálom majd... Legfeljebb nem lesz eredménye, de placebo-hatást még érhet el! ;)

Nem hiszem, hogy így jobban érezném magam:

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr681008585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2009.04.05. 22:30:08

inkább kisebb, természetes mint a szilikonos. szerintem....
süti beállítások módosítása