Mire jók a pornóoldalak? Például ki lehet választani egy-egy érdekesebb képet, és "Ezt tenném veled!" aláírással elküldeni a párunknak, ha épp nincs velünk.

Sokszor csinálok ilyet, de a mostani ötletemhez sajnos nem találtam képet. Nem igazán értem, miért van az, hogy ha a férfi lép fel domináns szerepben, az abszolút rendben van, millió és millió erőszakosabb képet lehet találni. Ez persze jó így, félreértés ne essék, alapesetben (10-ből 8-szor) ez a terv. Na de a maradék két eset...

A múltkor is írtam, hogy a pasikat is izgatja, ha a nő néha bevadul és átveszi a gyeplőt. (Kicsit zavar, hogy nem lehet ilyen jellegű képeket látni, ez már valami perverz kategória :S?) Nos, most valami ilyesmit tervezek.

A Zuram tudniillik, kissé türelmetlen, ha sajátmagáról van szó. Nem lehet nyugodtan élvezkedni és a végletekig húzni az idegeit - csak 10-20 mp-ig tűri el a pillangó technikát.

Na ennek szeretnék véget vetni most a hétvégén, egy kis dominanciajátékkal. Úgy gondoltam, felveszek majd egy combfixet, amit aztán levetetek önnön kis kezeivel, egy székre ültetem és a két kezét a támla mögött gyengéden összekötöm a harisnyával.
Remélem, benne lesz a játékban és akkor végre kiélhetem a perverz hajlamaimat, mégpedig az őrületbe kergetését! :D
Kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni, hogy nem érhet hozzám, nem irányíthat, csak és kizárólag az lesz, amit ÉN megengedek és akarok... Akár nélküle is. Én döntöm el, hogy milyen közel megyek hozzá, vagy éppen rá ügyet sem vetve "foglalom el" magam.

Persze tudom, hogy ezért a bő félóráért megkapom majd a jussomat, de nem gond - épp ez a célom! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr741080888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása