Hestia76 2009.03.09. 20:49

Hát-show

A képen NEM az én fenekem látható! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Manapság a csapból is az anális szex folyik. Tisztára olyan érzés, mintha nem is lenne 100%-os egy együttlét, ha nem próbálják így is, legalább havonta néhányszor. (Hetero párkapcsolatról beszélek, másban nem vagyok kompetens.) A különböző netes, nőknek szóló magazinokban sorra futok bele "anál-tippekbe", különböző segédeszközök bemutatásába.

Nem szívesen foglalok határozottan állást olyasmiben, amit még nem próbáltam, de mégis bátorkodom néhány szót szólni.
Nos, egyrészt ott az anatómia: az a hely egyszerűen nem a szexre készült. Van arra alkalmasabb testnyílás is a női testen.
Másrészt ott vannak a negatív következmények: aranyér, széklettartási zavarok, fájdalom; ill. a sok "macera" az előkészületekkel: beöntés, óvszer, síkosító...

De az én legnagyobb problémám nem is ez. Aki ismer, tudja, hogy borzasztóan érzékeny vagyok a szagokra. Nem tudnám elképzelni, hogy létezik olyan tisztálkodási eljárás, amitől 100%-ban eltűnnének a kellemetlen szagok... Plusz mi a helyzet az orális szexszel? Nem tudom, hogy lennék képes rá azzal a tudattal, hogy amit a számba veszek, nemrég még egy nem épp étvágygerjesztő helyen volt...?? És itt nem megoldás az alapos tisztálkodás, mert szagok és képzetek biztosan maradnának.
Apropó orális szex! A "legjobb" divat a kettő ötvözése; na ettől végleg elmegy minden életkedvem... Most biztos bennem van a hiba.
 

Nos azt hiszem, egyelőre jóval több a negatívum, mint az esetleges pozitívumok - tényleg, mik is azok? Kíváncsiság? Hm, más nem is jut eszembe. Ezt meg azt hiszem, képes leszek legyőzni - még egy darabig biztosan. 
Azt is mondják, hogy a "szűkösség" miatt nagyobb élvezetet jelent a férfiaknak. Nos erről reprezentatív felmérés után (vagyis a Zuram elmondása és testbeszéde alapján) és minden szerénytelenség nélkül csak annyit mondhatok, hogy nekem jelen állapotomban nincs szükségem efféle extrákra... ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr99992226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása