Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem tudom, mi jöhet még. Azt hiszem, nem olvasok több újságot. Ma sajnos kezembe került egy. Volt benne egy írás; egy állítólagos olvasói levélre válaszolt, aminek az volt a témája, hogy adott egy csajszi, akinek van egy párja, és összeszedtek egy csajt harmadik félnek. A lánynak nem ez volt a fő problémája, hanem az, hogy úgy érezte, őt mintha kihagyták volna a buliból. (Maga ez a sztori is megérne egy misét - ígérem, visszatérek még rá.)

Aki válaszol: egy fiatal lány, bevallása szerint SZEXOKTATÓ. Ejha, mondom, biztos tart gyakorlati foglalkozásokat is! Mert igen szép és üdvözlendő dolog beszélni intim témákról, igenis legyen lehetőség megbeszélni, utánanézni, ha valami problémánk van. DE: azért, mert valaki mer beszélni a szexről, esetleg előadásokat tart róla, ne titulálja már magát SZEXOKTATÓnak! Ennyi erővel én is az vagyok, és mindenki, akinek erotikus blogja van, esetleg akik hozzászólnak egy-egy fórum szextopikjaiban - csak éppen mi nem kapunk érte fizetést; oké, az arcunkat sem adjuk hozzá. (A Tanárnő válasza egyébként elég semmitmondó, beszéljék meg, védekezzenek stb.)

Valaki esetleg úgy érezheti, az irigység beszél belőlem. Szó sincs róla. Abszolút nem török SZEXOKTATÓi babérokra. Egyszerűen szerintem ez egy olyan dolog, amit nem lehet elméletben, előadásokból, szóban megtanulni. Sőt! Minden ember más és más, minden egyes kapcsolatban újra kell tanulni a legtöbb dolgot. Ezért tud jól működni a szex egy tartós kapcsolatban; persze ha megmarad a kellő odafigyelés. Csak éppen hála az ilyen oktatók és a média "áldásos" tevékenységének, ma már abszolút nem trendi, ha évekig ugyanaz a partnered van, esetleg az elsővel éled le az életed. Ó, nem. Akkor vagy menő, ha minimum havonta mással bújsz ágyba, kipróbálsz minden bizarr dolgot, ami csak létezik. Egy párkapcsolat nem létezhet segédeszközök, harmadik fél, swinger klub, stb. nélkül. OK, elfogadom én, hogy valakinek ezek jelentik a gyönyör csúcsát, de ne legyen már ciki, ha egy nő csak pasival fekszik le, és megválogatja, hogy ki az.

Visszatérve a témához: szerintem a szex csak és kizárólag gyakorlatban tanulható. Aki pedig gyakorlatban "tanít", nos, azt már nem szexoktatónak hívják. Legalábbis én nem...

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr421049638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása