Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valahol irigylem azokat az embereket, akik eléggé bevállalósak ahhoz, hogy nyilvános helyeken essenek egymásnak. Micsoda érzés lehet 20-30 év múlva arról beszélgetni a kandalló előtt, hogy "Emlékszel, amikor a vízibiciklin/hegytetőn...?" Egy-egy ilyen emlék életreszóló lehet és tutira fellobbantja a parázsló tüzet. Arról nem beszélve, hogy a közösen átélt izgalmas élmények új színt visznek a kapcsolatokba, szorosabbá fűzik a kötelékeket.

Hollandiában, a tolerancia hazájában például vannak kifejezett szexparkok, ahová direkt ebből a célból lehet kilátogatni. Nem rossz az ötlet, csak kérdéses a higiénia. Valahogy nem szívesen ülnék bele más, akár már megszáradt testnedveibe... Persze ha takarítják a padokat, az más.
Bezzeg itthon... A hatalmas álprüdériában virágzik a prostitúció, a kukkolás, rengeteg a szexshopokban kis bódéban maszturbáló koszos férfi, a metrón nemiszervüket mutogató szatír.

Szerintem megoldás lehetne valamilyen szinten, ha elfogadottabbá válnának a párok életét színesítő dolgok, pl. a nyilvános szex. (Nyilván megfelelő keretek között, nem a játszótéren vagy az iskolaudvaron gondolnám.) Az álprűd, de kíváncsi Gizike néniknek pedig irigykedés helyett ki kéne vinniük Jancsi bácsit egy körre! Lehet, hogy egy-két ilyen élmény után kevesebb pálinka fogyna és Jancsi bácsi még a porszívót is megfogná...
Bár ez valószínűleg csökkentené a swinger klubok forgalmát, mert az emberek rájönnének, hogy a szex javításához nincs feltétlen szükség 3., 4. félre.

És hogy saját élmény is legyen: én sajna kicsit beszari vagyok ehhez, bár a késztetés megvan. Eddigi legextrémebb mutatványunk egy várromnál volt az erdőben (persze csak lightosan). Az érdekes az, hogy a júliusi melegben szinte senki nem járt arra, egész úton egy lélekkel nem találkoztunk. Aztán a meleg helyzet közepén beállított egy másik pár! :D A mai napig nem tudom, mit láttak és mit nem; az biztos, hogy hamar távoztak...

Következő terveink között szerepel a szállodaerkély, a park. Először csak éjjel. Aztán majd meglátjuk.........

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr741055311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása