Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy barátnőm a minap panaszkodott, hogy a párja pornót néz. Na, gondoltam, bár ez lenne a legnagyobb problémám! Persze megint zárjuk ki a szélsőségeket: aki szex HELYETT menekül a virtuális valóságba, műnők műorgazmusai közé, az a beteg kategória, amiről nem óhajtok szólni. Többször utaltam már rá, hogy egy jó(!) film, videó érdekes is lehet és új tippeket is adhat.
Most pedig tegyük a szívünkre a kezünket: mi nők, tényleg soha nem nézünk pornót? Tényleg igaz az általános ítélet, hogy a pornókban a férfiak vágyai érvényesülnek, és a nők csak tárgyként vannak jelen? 

Nos ez nem így van. Igenis, a nők is néznek pornót, nekik is jobb, ha van egy kis vizuális ingerlés magányos óráikban. Ez nem csak a férfiak kiváltsága. Meg aztán vannak olyan filmek, amikben igenis a nő játssza a domináns szerepet. Irányít, csapkod, esetleg felcsatolható műpénisszel 'magáévá teszi' a férfit. Mondjuk felmerül a kérdés: jó ez nekünk? Ha azt látjuk, hogy a férfi meghunyászkodik, a nő az erősebb fél? Lehet, hogy a harcos feministák (akik a fenti balítéleteket is elterjesztették) így érzik. Nos nekik ajánlom is ezeket a videókat.

De mi van az olyan csajokkal, akik bevállalósak ugyan, de elfogadják a női szerepet, vagyis a 'gyengébb' félét? Szerintem valahol a legtöbb nőben megvan az igény a szubmisszív szerepre.

Rögtönzött anonim közvéleménykutatást folytattam. Azt a kérdést tettem fel, hogy izgatja-e a nőket, ha férfi partnerük kissé erőszakos, vad orális szex közben? Tehát pl. irányít, húz, stb, netán kiegészítőt használ ehhez.
A válaszok 65%-ában azt írták, hogy IGEN, ez izgató! Kifejezetten vadító érezni a kiszolgáltatottságot, hogy valaki irányít, mintegy 'leigáz'. Az igennel válaszoló lányok abszolút nem érzik megalázónak a szitut - feltéve, ha tuti, hogy az adott férfiú nem kihasználni akar; de ez a szex minden mozzanatára igaz. Ehhez a számhoz hozzáadom magamat (vonatkozó cikk), és máris megvan a magyarázat, hogy miért is olyanok a szexfilmek, amilyenek.

Persze ezt el lehet utasítani; aki nem így éli meg a nőiségét, az is teljesen rendben van.
Nálam azonban jöhet a lyukacsos bőröv és a gyengéd erőszak... :P
(Akinek felkeltettem az érdeklődését: katt a videóért!)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr481058153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZHN 2009.05.10. 12:18:44

Lehet ezt őszinte szeretetből is csinálni, bármennyire nem annak néz ki... fordított helyzetben dettó. Van valami olyan üzenete a másik számára, hogy így is kellesz, ENNYI is kell belőled, még mindig nem vagy sok, még mindig nem vagy elég. Egy nagy bók egymás tulajdonlását így is kifejezni, mindegy, hogy milyen kapcsolat van köztük, ha a szex több lesz ettől, akkor talán minden más is.

Bár a 'kocsmai kifejezéseknek nincs helye' tézisben nem értünk egyet, érdekes a blogod.
süti beállítások módosítása