Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ma reggel elkészült az első szexvideóm. Komolyan. 12 másodperc hosszú, és CSAK a lényeg látszik rajta, vagyis abszolút nem vagyok felismerhető. Ja és a Zuram is látszik rajta - lehet, hogy ő jobban? :D

Ezen kívül sima erotikus képek is készültek rólam. Megejtettem az előző bejegyzésben említett kikötözős sztorit. Hát mit ne mondjak, NAGYON nagy sikert arattam.

Tiszta pornós volt az este. Először is felvettem egy szexi franciabugyit. Soha nem volt még ilyenem, egy hete vettem. Szerintem szép, fehér és csipkés - be is teszek róla egy képet, a fenekemmel.
Tehát felkaptam őt; a Zuram két kezét összekötöztem egy fél pár combfixszel és hozzákapcsoltam a székemhez, természetesen ruha nélkül. Én vele szemben feküdtem az ágyon, és kérdezgettem. Jól viselkedett-e? Akarja-e, hogy levegyem a bugyimat? Persze akarta... Ekkor neki háttal, hogy teljes belátással legyen, nagyon lassan lehúztam magamról.
Már igencsak keményedett, de nem álltam itt meg. Elkezdtem magammal játszadozni; mondtam, hogy mivel Ő nem ér rá, nekem kell magammal foglalkoznom... Ennél a pontnál aztán megsajnáltam, mert már igencsak gyöngyözött a homloka :). Szóval elétérdeltem a földre, és elkezdtem nyaldosni, igazi pillangóval. Hosszan. Ettől teljesen kész volt, ezért végül megkegyelmeztem neki, és befejeztem pár hosszú és mély mozdulattal.

A lábai még percekig remegtek az élvezettől, de amint az ágyon hozzábújtam, perceken belül újra harcrakész állapotban volt. Ekkor megkaptam, amit kiérdemeltem... Jöttek sorra a kedvenc pózaim: deck chair, rear entry, háttal lovagló, sőt az a bizonyos pornós is...

Mindketten háromszor végeztük ki egymást. Egyre jobbak és jobbak az élmények, és most már privát pornófilmünk is lett... De ez privát is marad! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr961088269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-vargacsabi- 2009.04.29. 19:53:11

egyre foróbb,izgalamsabb bejegyzések vannak itt,ez meg egyenesen.....huhhhh.
azt meg mindneképpen értékeld át.hogy "privát marad"! ;)

Hestia76 · http://ahatodikerzekem.blog.hu 2009.04.29. 21:43:30

@-vargacsabi-: Köszönöm a figyelmet, örülök, hogy tetszenek a beszámolók. A mai bejegyzésbe tettem is egy kis privát képecskét. ;)

-vargacsabi- 2009.04.29. 22:38:05

bíztam benned köszönöm ;]
süti beállítások módosítása