Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ez is a pornóból jött. Régen talán senkinek nem jutott eszébe, hogy azzal játszadozzon, hová is kerüljön egy-egy menet végén a sperma. Mostanában külön kategóriák születnek az egyes elhelyezési módokra.
De lássuk, mik a lehetőségeink - a teljesség igénye nélkül.

- "Odabent" - ezt még nem próbáltuk; bevallom, nem merem... Kicsit paranoiás vagyok, ha gyerek lehetőségéről van szó. De azt mondják, ez a legjobb.

- Száj - nyami. De csak ha eleve így kezdtem. Szerintem elég nevetséges tornamutatványokat bemutatni, ha rendesen szeretkeztünk előtte.

- Arc - ez nem értem, miért jó. Túl kicsi a felület, szintén ott a tornamutatvány problémája, könnyen szembe kerülhet, ami azért nem a legkellemesebb. Ja és a haj is olyan lehet (akinek hosszú, göndör haja van, tudja, miről beszélek, ha azt mondom: utálok hajat mosni).

Aztán van az "ahova sikerül" kategória; ez legutóbb a vádlim volt; fogalmam sincs, hogy került oda - majd a Zuram megírja kommentben ;). De előfordult a hasam, a hátam, vagy az ő hasa/háta. (Egyszer volt a karom is.)

Végül pedig legutóbb kitaláltam, hogy szexi lehet, ha a cicim lesz a terep. Össze is jött; épp hátsó pózban voltunk, aztán pár másodperccel azután, hogy én végeztem, megragadott, megfordított és maga alá rántott. Aztán hirtelen ott figyelt több millió sejtecske a mellemen... Hát, tényleg izgalmas volt - még le is akarta fényképezni! :D Azért az érzés is sokkal kellemesebb, mint ha az ágy lenne olyan, és valamelyikünknek rá kéne feküdnie a nedves foltra. Nem tudom megmagyarázni, valahogy izgató, ahogy elönt a forróság és látom is az egészet, meg persze az élvezetet az arcán.

És hogy miért piszkos kis játék ez? Piszkos, mert erről mégsem beszél mindenhol az ember lánya; játék, mert szórakoztató kitalálni a következő terepet, ill. egyik barátnőm mesélte, hogy ők rajzolnak vele :D.
És piszkos játék, mert tudom, hogy a Zuram e sorokat olvasva piszkosul zavarba jön majd, mint mindig, ha ez a téma felvetődik! :P:P:P

 

 

 

 

(Felbujtok a kommentelésre; kinek mi a kedvenc terepe? Ígérem, nem nyomozok le senkit!)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr821159686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevu Sere 2009.06.03. 23:48:22

"Odabent" - nem félek, mert szedek gyógyszert, és a lehető legintimebb, amikor bent érzem az összehúzódásait, és utána ott ölelget, nem akarózik kibújnia.

Volt már has [szerintem mocskosabb, mint pl lepedőre], és majdnem-száj [kishíján felpofoztam, hogy nem szólt], de mindez 3 embert takar.
süti beállítások módosítása