Hestia76 2009.06.01. 21:01

Irigykedem

Bevallom, irigy vagyok, de nagyon. Irigyelek mindenkit, akinek megadatott, hogy együtt élhet a párjával. Mi hiába ünnepeltük kapcsolatunk 2. szülinapját, ez a kép csak vágy marad még egy jó ideig.

Most hétvégén egy buli miatt a Zuram 4 napig volt nálam. Hát mit ne mondjak, egész más úgy ébredni, hogy mellettem van, még ha ki is takarjuk egymást az éjjel :). Tudni azt, hogy ott van, bármikor adhatok neki egy puszit és viszont; egész nap össze-vissza tapogathatjuk egymást. Éjjel úgy alhatunk, hogy tudjuk, bármikor szeretkezhetünk, nem kell a szombatig kibekkelni; lehetne most is, de a reggelt is megvárhatjuk, ha fáradtak vagyunk.

 

Meg egyáltalán az, hogy ha történik valami, rögtön odaszaladhatok hozzá és nem a telefonhoz vagy a számítógéphez kell mennem... Bármit megbeszélhetünk, nevetünk, játszadozunk együtt; így a problémák is kisebbnek tűnnek. Nem szólva a piszkos kis megjegyzésekről, amikre nem kell sms-t pazarolni, egyszerűen a fülébe súghatom, egy jól irányzott fülbeharapás mellett - amire a válasz mostanában egyre többször a "Jajj, ne hozzál zavarba!! :$)" ;).

Persze megvannak a helyzet hátulütői is: nem hagyhatom nőni a szőrt a lábamon és máshol egy hétig; a sok szextől pár nap után "elhasználtnak" érzem magam (persze csak átmenetileg:D), muszáj több ételről gondoskodni, stb. De ez mind eltörpül az előnyök mellett, amiket fentebb részleteztem.

Milyen csodálatos lehet minden napot így tölteni! Biztos vannak súrlódások a hétköznapi problémák miatt, de azt hiszem, ez áthidalható lehet...

De ez sajnos még néhány évig csak álom marad, és néhány napra korlátozódik. Szülők, egyetem, pénzhiány... Nem fogok nekiállni politizálni ebben a blogban, minthogy nem ez a profilom, de úgy látom, a hozzánk hasonló hátterű fiataloknak eléggé esélytelen a közös életkezdése.

Sajnálom, ha ez a mai bejegyzés túl szentimentális lett - majd írok a hétvégi XXX élményekről is, de ezt muszáj volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr51157648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása