Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hestia76 2009.09.17. 19:55

Mini kutatásaim

Ma olvastam: "Némileg elszomorító statisztikai adat, mely szerint az aktus alkalmával mindössze a nők 18%-a tapasztalja meg az orgazmust." Ez az adat mélységesen meglep, de annyira, hogy el sem hiszem! A pasik 82 százaléka süket, vagy mi? Esetleg a nőknek ciki bevallani, hogy volt orgazmusuk? (Ezt még annyira sem tudom feltételezni...)

Mi lehet a gond a párok 82%-ával? Ugye szeretkezés közbeni orgazmusról beszélgetünk, de a hiedelmekkel ellentétben ilyenkor is lehet a csiklót ingerelni. Hogyan? Hát egyszerűen oda kell nyúlni bármelyik félnek. Nem hiszem, hogy ez ciki lenne, sőt. A férfiakat általában eszméletlenül felizgatja, ha látják, hogy a nő elélvez, történjen az bárhogy. Ez egy jó módszer, a legtöbb esetben sikerélményt ad.

Aztán még van egy tévhit: a nők mindössze egyharmada KÉPES a hüvelyi orgazmusra. Nem reprezentatív körkérdésem eredményeként (magammal együtt 5 lányt kérdeztem meg), a 30 helyett 80 százalékot kaptam... Szóval ezt is valami impotens pasi próbálja beadni, hogy a nők ne is próbálkozzanak. Pedig érdemes. (Ide még visszatérek.)

A másik ami meglepett a felmérésben: "A nők 45%-a rendszeresen gyakorolja az anális szexet." Na ez nálunk szép nagy 0 lett, bár én magamnak adnék egy fél százalékot ;). És ha már hüvelyi orgazmus: szerintem a legkönnyebb út a megtalálásához, ha szeretkezés közben a pasi egy vagy két ujja kis vándorútra indul a fenekünk felé, esetleg vegyen kézbe egy kis eszközt, ha nagyon elzárkózna a téma elől (:D:D). Hisz gondoljunk csak bele: a G pont a has felőli oldalon van; ha a másik irányból plusz nyomás jön rá, sokkal, de sokkal intenzívebb ingereket kap majd... 

Szóval merem javasolni annak az orgazmustalan 82%-nak, akik közül legalább 1/3 mégis analizál, hogy mozduljon el egy kicsit a double irányba, és ne csak arról szóljon az anál, hogy a pasinak jobb, mert szűkebb helyen van. Nem fogják megbánni. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr911389061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása