Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenhol az dől a nagyon okos magazinokból, hogy a nőt legjobban a hosszas, érzelmes előjátékkal lehet levenni a lábáról. Megint egy buta általánosítás.

Nekem például egyáltalán nem tetszik, ha a pasi nem tudja, mit akar. A hosszú előjátékkal valahogy azt üzeni, hogy nem igazán van képben, mibe is kezdtünk bele: engedni akarja, hogy kiszálljak. Na de ha már belekezdtünk, ki a fene akar kiszállni? :D

Persze más kérdés, néha jólesik, ha simogatnak, puszilgatnak, de akkor általában nem is vágyom többre. Megint más, ha első alkalomról van szó, amikor mindkét fél kicsit félve vág bele a játékba, és csak kóstolgatják egymást.
Más tészta az orális kényeztetés is: azt is lehet elnyújtva, irtó lassú ütemben haladva csinálni - amikor már szétrobbanok, hogy nyaljon már oda, és neeem, még 10 percig a hasamnál jár... Ha a nő igazán kiéhezett, a kapcsoltat pedig bejáratott, ezeknek esélye sincs.
(És én sajna mostanában sokat vagyok kiéhezve. Ez a hülye influenzajárvány jól betett, csinált egy kellemes 3 hetes kihagyást.)

Na de tegnap éjjel... Végre úgy ért hozzám, ahogy mindig is vágytam: vadul és célratörően. Szinte első mozdulatával a bugyimat szedte le, majd rögtön a lényegre tért, és már bennem is játszottak az ujjai. Ezután néhány perccel megfordított és már belém is hatolt hátulról, majd amikor látta, hogy már nem bírom sokáig, bevetette a kedvencemet: négykézlábra húzott, beletúrt a hajamba, hátrahúzta a fejemet, és mocskos kis dolgokat suttogott a fülembe. Mikor már eléggé dőlt belőlem a nedvesség, előbb egy, majd két ujjal tágította a fenekemet, és azt mondta, képzeljem, hogy egy másik férfi hatol belém közben... A kis hamisnak sikerült is elérnie, hogy pillanatok alatt elélvezzek, végül nagy sóhajtással spriccelt a számba.

Hogy ez a pasi hol tanul ilyeneket, azt nem tudom, de hogy szeretném, ha még sokat gyakorolna rajtam, abban egészen biztos vagyok. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr891410645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2009.11.28. 01:15:37

Na mi az, vége a szexnek? Lekókadt a Zuradnak?
süti beállítások módosítása