Hestia76 2009.03.12. 20:53

Problémák

Most ez kevéssé lesz személyes, inkább afféle társadalmi mifene.
Szóval a suliban kezembe akadt egy ingyenes, kimondottan hallgatóknak szóló magazin, és unaloműzésből belelapoztam.

Fő téma: szexuális problémák - huszonévesen. Ejha mondom, ez biztos érdekes... Hátha kiderül, mennyire gáz a nimfománia ;). Olvassunk.

Első kör: vaginizmus, vagyis a hüvely görcsös összehúzódása, ami lehetetlenné teszi a szexet. Nos biztos van ilyen, és bizonyára szörnyű lehet, de azért remélem, hogy ez NEM elterjedt a huszonéves lányok körében... Mindenesetre elég abszurd, és egészen biztosan lelki eredetű a probléma.

Ezzel szemben sokkal gyakoribbnak tartom, hogy nem a megfelelő partnerrel vagyunk együtt, és minimális bizalom nélkül engedjük magunkhoz maximális közelségbe. (Ezt mondjuk sosem értettem. Engem borzasztó félelemmel töltött el, hogy a Zuram ruha nélkül fog látni - pedig akkor már 4 hónapja jártunk és voltunk strandon is együtt. Biztos kicsi vagyok még ehhez (20 évesen) ).
Na és a bizalom hiánya miatt előfordulhat minden: görcs, nedvesedés hiánya - bármennyire is szuperpasi az illető. Mert ha közben azon gondolkozunk, hogy vajon látszik-e a combunkon a zsírpárna, nem túl kicsi-e a mellünk, esetleg tetszik-e a fazongyantánk - nehéz lehet leereszteni, és arra koncentrálni, hogy örömet adjunk és kapjunk...

A fájdalom oka lehet még rossz tapasztalat is - ez aztán az érdemi információ! :D Naná, ha egyszer megégettük magunkat, félünk a tűztől. Testileg és lelkileg egyaránt.

Ja és ott van még a lecsökkent libidó kérdése. Az nem "csak úgy" alakul ki! Ha eddig volt és egyszer csak hirtelen eltűnik, annak oka van. Legnagyobb százalékban a hormonális fogamzásgátló a bűnös (mint még annyi másban is), aztán jön az elhidegülés, ill. hirtelen stressz, pl. haláleset a családban, munkahely elvesztése, stb. Ezt irtó fontos megoldani, ezt nincs miért túlmagyarázni.

Számomra ezek mind olyan magától értetődő dolgok voltak. Nem tudom, miért kell egy komplett lapszámot ilyesmire 'pazarolni', amikor jobban járnánk, ha pl. a védekezésről írnának oldalakon át; vagy esetleg érdemi tippekről... Ezek talán fontosabbak lennének huszonévesen, nem? Netán ehhez még az egyetemi lap is túl prűd? :D
Szerintem izgalmas megosztani a tapasztalatainkat, tanulni egymástól, akár névtelenül. Én is ezért írok ;).

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr31998796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása