Kissé megkésve írnék az idei, minden eddiginél hatalmasabbat bukó Erotika Parádéról. Tudjátok, ahol kiosztják a Pornó Oszkárt, és meztelen macák futkoznak fel s alá, a színpadon elégítve ki a vállalkozó szellemű - gyomrú pasikat.

Az idei minden várakozást alulmúlt. (Félreértés ne essék, nem voltam ott - nem akarnék pénzért hányni -, csak a beszámolók alapján alkotok véleményt. Remélem joggal.) Tehát az idein ott volt Benkő Dániel - no comment - ; valamint Gáspár Győzikét várták showmannek! Huh. Na lapozzunk.

Az Internet népszerűsödését igencsak kezdi megérezni a pornóipar. Ezzel együtt, ahogy én látom, a pasik ízlése is változik, erősen pozitív irányba. Egyre kevesebb pasi keresi a műtestű nők műorgazmusait, amikor a netes oldalokon valódi, amatőr lányok is vannak - olyanok, akiknél egy átlag pasinak esélye lehet, akár hosszabb kapcsolatra is.
Ez lehet az egyik magyarázat arra, hogy az Erotika (hehe) Parádé ilyen csúnyán leszerepelt.

A másik a fellépők minősége. Néhány kép az eseményről - figyelem, csak erős gyomrúaknak!!!


Felhívnám a figyelmet a hölgy kisportolt, fantasztikus alakjára és a combján éktelenkedő 6 kg narancsbőrre. Guszta, még női szemmel is. Ha így néznék ki, még a strandra sem vennék bikinit, sőt, az ágyban is komplexusaim lennének.

Őt láthatóan nem zavarják testi hiányosságai, sőt igénytelen haja sem.
A rendezőket kellett volna.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a csaj simán csak nem túl szép. A feltételezett narancsbőre hálistennek nem látszik, elég szemrontásnak az úszógumija.

A melleiről inkább nem szólnék...
A bőrszíne meg gondolom a design része, de ez már a legkevesebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme az utolsó, minden bizonnyal legdurvább kép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez inkább nem fűznék hozzá semmit...

Nos kedves Szervezők! Ezek után nem hiszem, hogy a válság az oka a kevés látogatónak!! Tessék megnézni a kínálatot és feltenni a kérdést: EZ MI?! Ki ad ezért pénzt?!

(Még mielőtt irigységgel vagy beképzeltséggel vádolnának meg, leszögezném:
1 - nem szándékozom az erotika-iparban dolgozni;
2 - vállalom a kedves hölgyek szemébe is, hogy hervasztóak;
3 - bármikor prezentálok ennél esztétikusabb látványt, aki nem hiszi, lapozzon vissza pl. itt).
 

Ja és hogy ötletet is adjak, mi legyen, ha EZ ne:
Divat a pin-up stílus, ami a legtöbb lánynak nagyon jól áll. Ehhez köthető egy egész világ, a revü világa. Szép, esztétikus alakú,intelligens nők igényes ruhákban szexi műsort adnak elő. És igen, ez még női szemmel is élvezhető. Talán érdemes lenne ebbe az irányba továbbhaladni, és nem a benkő-győzike vonalon folytatni, mert ennek nem lesz már sokáig jövője, még ennyire sem...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahatodikerzekem.blog.hu/api/trackback/id/tr841100978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-vargacsabi- 2009.05.10. 18:27:41

remélem szekszuálisélet van,ha bejegyzés nincs is;)

a bejegyzéssel meg egyetértek!
süti beállítások módosítása